Professioneel rooklucht verwijderen

Na jarenlang roken in een woning worden muren aangetast door nicotine aanslag waardoor er een vieze rooklucht in de woning heerst. Professioneel rooklucht verwijderen is dan vaak noodzakelijk. Lees hieronder meer over het schoonmaken van huizen die zijn aangetast door nicotine aanslag en geuren.


Omdat nicotine aanslag overal in de woning aanwezig is zal het zelf verwijderen van nicotine aanslag erg moeilijk zijn. In een woning waar jarenlang in is gerookt zal geen enkele schoonmaakmiddel de ongewenste resten en rooklucht in je huis verwijderen zoals S.I.R ontruimingen dat doet.


Het maskeren van rooklucht van de nicotine aanslag met luchtverfrissers werkt slechts tijdelijk en kan gezondheidsrisico’s opleveren. Bovendien zal het bedekken van rooklucht en nicotine aanslag met een nieuwe verflaag zonder eerst te reinigen de geur niet effectief elimineren. Nicotine aanslag is daar te sterk voor. Binnen enkele weken of maanden zal de nicotine aanslag door de verf heen gaan lekken en de onaangename rooklucht door de kamer verspreiden net als voorheen.