TARIEVEN

Omdat wij verschillende situatie’s mee maken kunnen we niet van iedere dienst die wij verlenen exacte prijzen op ons website plaatsen. Wat we wel kunnen kunnen doen is een indicatie geven als een klant om een eind bedrag vraagt. Voordat wij starten aan onze werkzaamheden zal er vanuit onze kant duidelijk gecommuniceerd worden over het eind bedrag, dergelijke scenario’s zullen besproken worden die ervoor kunnen zorgen dat de schoonmaak werkzaamheden duurder kunnen uitvallen, denk hierbij aan de huur van een afvalcontainer, een extra schoonmaak technici laten komen of dat de woning toch met zwaarder apparatuur ontgeurt moeten worden. Om dergelijke scenario’s te bespreken zorgen wij ervoor dat een klant niet met allerlei onbesproken kosten komt te zitten.


Reiniging meubilair/tapijten:


Bankstellen

2-zits: €69,95.-

3-zits: €89,95.-

4-zits: €109,95.-

5-zits: 129,95.-

Is uw bankstel groter dan komt er €9,95.- per zitplaats bij.


Stoelen.

Fauteuil: €49,95.-

Eetstoel: €14,95.-


Matrassen.

1-persoons: €34,95.-

2-persoons: €69,95.-

kindermatras: €24,95.-


Trapbekleding.

1-trap: €6.- per trede.

Meerdere trappen: €5.- per trede.


Tapijt.

Per vierkante meter: €16,95.-


Betalingen:


  • S.I.R ontruimingen hanteert geen voorrijkosten, tevens komen er geen extra nacht of weekend toeslagen bovenop de prijzen die wij uitbrengen in een offerte.
  • Een gehele werkdag bestaat bij ons uit 8 uur, de daaropvolgende uren worden geen extra toeslagen berekent.
  • U kunt bij ons zowel contant als per overboeking betalen, de betaling dient vooraf te zijn voldaan of nadat de werkzaamheden zijn afgerond op locatie.


Let op:

  • wij zijn een schoonmaak bedrijf gespecialiseerd in speciaal reiniging, extreme schoonmaak en trauma schoonmaak. Omdat dit ons vakgebied is zullen wij na het reinigen van een woning of pand nooit een glasbewassing uitvoeren, dit zult u als wooncorporatie, stichting of particulier moeten laten uitvoeren door een externe bedrijf.
  • Tijdens een nicotine aanslag verwijder service kan het voorkomen dat er verf resten van de muur of plafond komen. S.I.R ontruimingen is niet verantwoordelijk om een nieuwe verf laag aan te brengen ook is het niet verantwoordelijk op dit uit te laten voeren door een externe bedrijf. Als er verf resten los worden gelaten tijdens de behandeling zal S.I.R ontruimingen dit opruimen, mochten de verf resten pas later los laten nadat de schoonmaak technici van S.I.R ontruimingen al vertrokken is dan is de schoonmaak hiervan altijd voor de eigenaar, huurder of een ander verantwoordelijke van de woning.
  • Houdt er rekening mee dat er na een nicotine aanslag verwijder service de nicotine verwijderd word. Dit betekend niet dat er mogelijke ingetrokken vlekken verwijderd word, hierdoor is het ons advies om de behandelde plekken altijd van een nieuw laag verf te voorzien.