TARIEVEN

Omdat wij verschillende situaties mee maken kunnen we niet van iedere dienst die wij verlenen exacte prijzen op ons website plaatsen. Wat we wel kunnen kunnen doen is een indicatie geven als een klant om een eindbedrag vraagt. Voordat wij starten aan onze werkzaamheden zal er vanuit onze kant duidelijk gecommuniceerd worden over het eindbedrag, dergelijke scenario’s zullen besproken worden die ervoor kunnen zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden duurder kunnen uitvallen. Denk hierbij aan de huur van een afvalcontainer, een extra schoonmaak technici laten komen of dat de woning toch met zwaarder apparatuur geur vrij gemaakt moet worden. Om dergelijke scenario’s te bespreken zorgen wij ervoor dat een klant niet met allerlei onbesproken kosten komt te zitten.
Betalingen:


  • S.I.R ontruimingen hanteert geen voorrijkosten, tevens komen er geen extra nacht of weekend toeslagen bovenop de prijzen die wij uitbrengen in een offerte.
  • Een gehele werkdag bestaat bij ons uit 8 uur, de daaropvolgende uren worden er geen extra toeslagen berekent.
  • U kunt bij ons zowel contant als per overboeking betalen, de betaling dient vooraf te zijn voldaan of nadat de werkzaamheden zijn afgerond op locatie.


Let op:


  • wij zijn een schoonmaak bedrijf gespecialiseerd in extreme schoonmaak en traumatische situaties. Omdat dit ons vakgebied is zullen wij na het reinigen van een woning of pand nooit een glasbewassing uitvoeren, dit zult u als wooncorporatie, stichting of particulier moeten laten uitvoeren door een externe bedrijf.
  • Tijdens een nicotine aanslag verwijder service kan het voorkomen dat er verfresten van de muur of plafond komen. S.I.R ontruimingen is niet verantwoordelijk om een nieuwe verflaag aan te brengen, ook is het niet verantwoordelijk op dit uit te laten voeren door een externe bedrijf. Als er verfresten los worden gelaten tijdens de behandeling zal S.I.R ontruimingen dit opruimen. Mochten de verfresten pas later los laten nadat de schoonmaak technici van S.I.R ontruimingen al vertrokken is dan is de schoonmaak hiervan altijd voor de eigenaar, huurder of een ander verantwoordelijke van de woning. Houdt er rekening mee dat er na een nicotine aanslag verwijder service de nicotine verwijderd word. Dit betekend niet dat er mogelijke ingetrokken vlekken door nicotine aanslag ook worden verwijderd, ons advies is dan ook altijd om de behandelde plekken altijd van een nieuw verflaag te voorzien.