Lijkgeur Verwijderen

Wanneer er een persoon overlijdt en het lichaam na een ​​tijdje pas wordt ontdekt, beginnen hun overblijfselen het ontbindingsproces te ondergaan. Zelfs na slechts een dag of twee vult de resulterende scherpe geur van gassen en lichaamsvloeistoffen een afgesloten ruimte. En het hecht zich aan elk doorlatend object in de kamer. Zoals stof, meubels, vloerbedekking en hout. Zodra iemand een lijkgeur ruikt zal deze nooit meer vergeten worden en zal de ruimte onbewoonbaar zijn totdat de geur permanent wordt verwijderd door professionals zoals S.I.R ontruimingen.

Voor een vriend, familielid of eigenaar van de woning zal het confronterend zijn om de ruimte binnen te treden. De lijkgeur is simpel weg te heftig om zomaar even wat documenten of andere zaken te pakken. laat staan wat u in de woning kunt aantreffen. Dat zijn meestal schokkende incidenten die op uw netvlies getekend blijven staan

Lijkgeur verwijderen moet op een professionele wijze gebeuren. S.I.R ontruimingen helpt u daar graag bij.


Om het voor alle betrokkenen gemakkelijk te maken is S.I.R ontruimingen 24/7 beschikbaar en met snelle professionals zal het verdwijnen van de lijkgeur binnen enkele uren een feit zijn.


We krijgen vaak telefoontjes van mensen die van alles geprobeerd hebben om een lijkgeur weg te krijgen en toch blijft de vieze geur hangen. Dit komt omdat de gebruikelijke geurverwijderingsproducten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn gewoon de geur bedekken en deze niet echt verwijderen. Zodra het product vervaagt komt de vieze geur altijd weer terug. Vaak dezelfde dag nog. Met de lijkgeurverwijderdiensten van S.I.R ontruimingen kunt u er zeker van zijn dat de lijkgeur wordt verwijderd. Met behulp van de nieuwste technologische geavanceerde apparatuur vallen onze ervaren professionals van S.I.R ontruimingen de geur aan op moleculair niveau, waarbij ze de chemische samenstelling veranderen zodat de geur echt verdwenen is om nooit meer terug te keren.

Bel ons alarm nummer,wij zijn 24/7 beschikbaar!

Heeft u direct hulp nodig? Bel dan ons alarm nummer.

Wij staan 24/7 voor u beschikbaar