U kent het vast wel. U betreedt een woning waar een sterke geur van nicotine heerst. Als bewoner van de woning merkt u dat zelf misschien niet. U bent waarschijnlijk simpelweg gewend geraakt aan de nicotine geur. Als verhuurder bent u vast en zeker niet blij met de onaangename geur. Vooral als de woning vrij komt te staan en er hoogst waarschijnlijk een professioneel bedrijf zoals wij van S.I.R ontruimingen moet worden in gezet. De bron van de nicotine geur zal worden aangepakt en mocht de bewoner van de woning in dezelfde woning willen blijven wonen, dan zal er gekozen worden om ook de meubels intensief te reinigen.

nicotine aanslag

nicotine verwijderen van muren

Is nicotine aanslag in een ruimte waar jij je vaak bevindt slecht voor de gezondheid?

Ja, nicotine aanslag is slecht voor de gezondheid. We weten allemaal dat roken slecht is voor de gezondheid, maar wat veel mensen niet weten is dat het zogehete derdehands roken dat men tegenwoordig noemt nog veel schadelijker is voor de gezondheid. 

Is het lastig om nicotine aanslag te verwijderen?

In minder erge gevallen is het zeker mogelijk om nicotine aanslag zelf te verwijderen, maar iedere oppervlak heeft weer een andere manier van aanpak nodig. Zo is het reinigen van bijvoorbeeld kozijnen weer anders dan het reinigen van een muur of plafond.

Is het noodzakelijk om bij nicotine aanslag een specialist in te schakelen?

Hier zijn twee antwoorden voor: 

  1. Als we het hebben over het reinigen van lichte nicotine aanslag is het zeker mogelijk om het zelf te gaan proberen. Hier zijn ook reinigingsmiddelen voor te koop. Echter is het een onherkenbare ingewikkelde klus dat veel tijd in beslag neemt als je het niet vaker gedaan hebt. 
  2. Als we het hebben over een zwaardere vorm van nicotine aanslag waarbij er een zware roker jarenlang heeft gerookt, dan is het aangeraden om een specialist in te schakelen. Dit komt omdat de woning met speciale apparatuur ontgeurd moet worden.

Hoe word nicotine aanslag verwijderd?

Voor de specialist is dat vrij simpel. Na een kleine inspectie van hoe ernstig de aanslag is, word er met de klant afgesproken welke meubilair en accessoires gereinigd dienen te worden. Spullen die niet gereinigd dienen te worden zullen worden gedemonteerd. Denk bijvoorbeeld aan rolgordijnen. Met professioneel reinigingsmiddel zal alles worden gereinigd en met speciale apparatuur zal de nicotine aanslag verwijderd worden.

Hoe moet je nicotine aanslag van muren verwijderen en kan je ook alleen over muren heen schilderen?

Het is niet mogelijk om over nicotine aanslag heen te schilderen. Er is wel een isolerende verf op de markt maar naar verloop van tijd (meestal een korte periode) zal de nicotine aanslag toch weer te zien zijn. Ook zal de rooklucht weer terugkeren.


Bij een lichte vorm van nicotine aanslag is het best mogelijk om het zelf te verwijderen. Echter is dit geen klus die binnen een paar uurtjes gepiept is. Meestal word er informatie van het internet gehaald waardoor er allerlei verkeerde middelen worden aangeraden, hierdoor is de kans groot dat de nicotine aanslag niet word verwijderd maar juist verder word ingesmeerd.

VOOR
NA
NICOTINE AANSLAG voor

U kunt deze links ook controleren.

Related Keywords: vlekken verwijderen, universol ,driehoek zachte zeep, nicotine aanslag verwijderen nicotineaanslag, verwijderen hg professional nicotine soot,nicotineaanslag en rooklucht verwijderen,oplossing nicotinevlekken verwijderen,nicotine verwijderen plafond

4 reacties

  1. Voor mijn cliënt was ik opzoek naar een bedrijf die dezelfde week nog kon komen om de nicotine aanslag te verwijderen, en dat is uitstekend gelukt. We hebben geen klachten gekregen van de woningbouw.

  2. Voor mijn cliënt was ik opzoek naar een bedrijf die dezelfde week nog kon komen om de nicotine aanslag te verwijderen, en dat is uitstekend gelukt. We hebben geen klachten gekregen van de woningbouw. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *