Bankstel Laten Reinigen

Het is vervelend als uw meubilair of tapijt ernstig of deels vervuild is. Denk hierbij aan kinderen die regelmatig op de bankstel drinken morsen of nog erger, een kat die regelmatig op uw bank of tapijt urineert. Wij van S.I.R ontruimingen reinigen uw meubilair en laten het eruit zien als nieuw.

Voor het reinigen van meubilair opereren wij alleen binnen een straal van 30 km van Venray af.

Bankstel laten reinigen venray

VOOR

NA

Om de hoeveel tijd moet een bankstel gereinigd worden?

We raden het aan om je bankstel jaarlijks te laten reinigen door middel van een diepte reiniging, de reden hiervoor is dat een bankstel iedere dag gebruikt word en hierdoor dus elke dag vervuild word, soms is dat met de blote oog niet of nauwelijks te zien.

Hoe duur kost het om een bankstel te reinigen?

Voor het reinigen van meubilair hanteren wij verschillende prijzen zo heeft het reinigen van een complete trapbekleding weer een ander prijs dan een bankstel laten reinigen. Echter maken wij bij het reinigen van meubilair geen onderscheid in de vervuilingsgraad. Wij kunnen een bankstel reinigen voor maar €49,95,- en dit geldt voor alle maten.

Is het lastig om zelf een bankstel te reinigen?

Ik kan het mezelf wel voorstellen dat mensen willen proberen om een bankstel zelf te reinigen en dat is in sommige gevallen ook mogelijk zeker bij een lage vervuilings graad. Maar als we het hebben over een bankstel dat behoorlijk vervuild is met grote vlekken en kringen dan is het raadzaam om een specialist in te schakelen die precies weet wat hij doet. Het is namelijk mogelijk dat je je bankstel schade toebrengt en het niet meer mooi is om in je woonkamer te hebben. Verder bieden wij een service die te aantrekkelijk is om je bankstel zelf te reinigen.

3 reacties

  1. Op facebook hebben we gezien dat sir ontruimingen een bankstel reinigen voor maar 50 euro. Dat is een hele goede aanbieding geweest en ze hebben alle vlekken uit onze bankstel gekregen, we gaan sir ontruimingen aanraden bij onze familie en vrienden.

  2. We hebben onze hele tapijten set laten ophalen door sir ontruimingen. Ze hebben onze tapijten mooi schoon gekregen en ze lijken weer als nieuw. Op korte termijn wil ik ook mijn matrassen laten reinigen. Laat je tapijten reinigen door dit bedrijf als je een zoekt. Nogmaals bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.